Sportzalen

SPORTZAAL Stadsweiden
Kamillemeen 3, 3844 HZ, Harderwijk
0341 – 415 921

Vanuit richting Amersfoort (A28)
Afrit Harderwijk-West; aan het eind van de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf. Vervolgens bij de tweede rotonde rechtsaf. Onder het viaduct van de snelweg door, rotonde linksaf. Na een lange flauwe bocht naar rechts, de eerste aflag rechts nemen (Fysiotherapie …). Daarna direct rechtsaf de parkeerplaats op. Het fiets-/voetpad in de hoek van de parkeerplaats leidt naar de sporthal (zie onderstaande kaart).

Vanuit richting Zwolle (A28)
Afrit Harderwijk/Lelystad; aan het eind van de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de eerste verkeerslichten linksaf. Vier maal rotonde rechtdoor. Na de vierde rotonde maakt de weg een bocht naar links. Vijfde rotonde rechtsaf, vervolgens op T-splitsing linksaf. Daarna eerste weg links (Fysiotherapie …) en direct rechtsaf parkeerplaats op. Het fiets-/voetpad in de hoek van de parkeerplaats leidt naar de sporthal (zie onderstaande kaart).

Vanuit richting Apeldoorn (N302)
Alsmaar rechtdoor rijden tot een spoorweg wordt overgestoken. Vervolgens bij de eerste rotonde rechtdoor, daarna bij de eerstvolgende rotonde links. Twee maal rotonde rechtdoor, derde rotonde rechtsaf, vervolgens op T-splitsing linksaf. Daarna eerste weg links (Fysiotherapie …) en direct rechtsaf parkeerplaats op. Het fiets-/voetpad in de hoek van de parkeerplaats leidt naar de sporthal (zie onderstaande kaart).

Vanuit richting Lelystad (N302)
Na het aquaduct te zijn gepasseerd bij de tweede verkeerslichten rechtsaf. Vier maal rotonde rechtdoor. Na de vierde rotonde maakt de weg een bocht naar links. Vijfde (eerstvolgende) rotonde rechtsaf, vervolgens op T-splitsing linksaf. Daarna eerste weg links (Fysiotherapie …) en direct rechtsaf parkeerplaats op. Het fiets-/voetpad in de hoek van de parkeerplaats leidt naar de sporthal (zie onderstaande kaart).

Sportzaal Stadsweiden

 

SPORTZAAL de Sypel
Parkweg 4, Harderwijk
0341 – 434 434

De Sypel

Vanuit richting Amersfoort (A28)
Afrit Harderwijk/Lelystad; aan het eind van de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf. Eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf. Rechtdoor rijden tot een spoorweg wordt overgestoken. Vervolgens bij de eerste rotonde links. U ziet de sporthal schuin rechts voor u.

Vanuit richting Zwolle (A28)
Afrit Harderwijk/Lelystad; aan het eind van de afrit bij de verkeerslichten linksaf. Snelweg oversteken, de weg maakt een bocht naar rechts. Eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf. Rechtdoor rijden tot een spoorweg wordt overgestoken. Vervolgens bij de eerste rotonde links. U ziet de sporthal schuin rechts voor u.

Vanuit richting Apeldoorn (N302)
Alsmaar rechtdoor rijden tot een spoorweg wordt overgestoken. Vervolgens bij de eerste rotonde links. U ziet de sporthal schuin rechts voor u.

Vanuit richting Lelystad (N302)
Na het aquaduct te zijn gepasseerd bij de tweede verkeerslichten rechtsaf. Vervolgens bij de tweede rotonde linksaf. Vervolgens bij de eerste rotonde rechts. U ziet de sporthal schuin rechts voor u.