Kerstclinic Landstede weer op twee dagen

Traditiegetrouw organiseert Landstede Basketbal ook dit jaar de Kerstclinic. Net als vorig jaar wordt de clinic voor basketballers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar op twee dagen gehouden. “De afgelopen jaren was de clinic steevast een groot succes en moesten we zelfs kinderen teleurstellen. Vorig jaar konden we daar op anticiperen door de clinic op een tweede dag nogmaals te organiseren. Dit jaar hebben we besloten om direct twee dagen aan te bieden”, aldus de organisatoren Ton Grit en Mathieu ten Dam.

Op zowel vrijdag 29 als zaterdag 30 december start de clinic in het Landstede Sportcentrum om 10.00 uur en wordt rond de klok van 15.00 uur afgesloten. Organisator van de Kerstclinic is ook dit jaar Landstede Basketbal, in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education. Deelname kost 45 euro per persoon. “Voor dat geld krijgen de deelnemers naast de geweldige basketbalervaring een eigen t-shirt, een custom-made basketbal en een uitgebreide lunch voor tussen de middag.

Dus wil jij een fantastische dag beleven met de spelers en coaches van Landstede Basketbal? Meld je dan aan voor één van de twee dagen. Aanmelden kan door te mailen naar landstedekerstclinic@hotmail.com. Vermeld in de mail jouw naam en geboortedatum en natuurlijk voor welke dag jij je aan wil melden. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van jouw aanmelding met alle aanvullende informatie over die dag.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *