3×3 toernooi op zaterdag 31 maart

Helaas doen wij dit jaar niet een uitgebreid 3 tegen 3 toernooi. Maar gezellige basketballers van ons…. We laten deze bijna paasdag niet aan ons voorbij gaan. 31 maart willen wij alsnog een klein toernooitje houden om in de stemming te komen voor 7 Juli! 7 juli klinkt jullie vast al wel bekend in de oren?! Want dan hebben we natuurlijk voor het eerst streetball masters in Harderwijk.

Het is de bedoeling dat iedereen die wil vanaf de U12 langs komt en meedoet! We zullen tijdens het toernooi meer informatie vrij kunnen geven over streetball masters. En daarna is er ruimte voor een hapje bij de welbekende Pluum of je kijkt natuurlijk thuis lief iemand aan of ze een broodje voor je smeren! Terwijl jullie dan lekker genieten van een hapje zullen wij er voor zorgen dat er een toffe NBA wedstrijd aan staat. Voor de 18 + leden is natuurlijk wel weer het afgelopen jaar bekend geworden beerpong toernooi!

Dus!!!!!!!! Zaterdag 31 maart! Half 4 aanwezig! 4 uur beginnen! Met z’n allen een drie tegen drie toernooi! Vanaf 9 uur Anthony Davis met zijn hornets tegen John Wall en en de Wizards. Tijdens die wedstrijd natuurlijk ruimte voor het Beerpong toernooi! (Wie verslaan de huidige kampioenen Flanderijn & Virgil?!!!!). En natuurlijk tussen het hele toernooi door allerlei informatie over de 3×3 streetball masters in Harderwijk!!!!!!

Met vriendelijke groetjes,

De activiteitencommisie!! (Hendriët, Tessa, Sem, Mike & Lydia)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.